Rövid cégismertető

A VOLUMIX Kft. 1991-ben kezdte meg a működését a magyar benzinkút-technológiai piacon. A VOLUMIX Kft. székhelye és egyben telephelye 7200 Dombóvár, Radnóti u., hrsz: 4600/8.

A cég fő tevékenysége az üzemanyagtöltő állomások, üzemi töltőállomások, tartályok telepítésére, ill. karbantartására, szervizelésére vonatkozik, amihez hozzá tartozik a kiszolgáló kútoszlopok telepítése, pénztárgépek és önkiszolgáló rendszerek telepítése, szervizelése, karbantartása.

A cég rendelkezik mindazon hatósági engedélyekkel, amely feljogosítja a fenti tevékenységek végzésére.

A Volumix Kft. fontosnak tartja a végzett tevékenységek környezetterhelő hatásának csökkentését, ezért akkreditáltan végez talaj-, talajvíz- és felszíni víz-, szennyvíz- és hulladék mintavételeket, továbbá emisszióméréseket (por, füstgáz, abszorpciós ill. adszorpciós méréseket). A Volumix Kft. a Nemzeti Akkreditáló Hatóság által akkreditált vizsgálólaboratórium. A mintavételi, ill. mérési tevékenységünkhöz kapcsolódóan a vett környezeti minták laboratóriumi vizsgálatának/elemzésének céljából akkreditált vizsgálólaboratóriumokkal dolgozik együtt.